CompanySolutions

Over ons

Exceeding customer expectations by experience

In 1998 werden de eerste stappen in het bedrijfsleven gezet en werd ik geconfronteerd met de vele (veranderende) vragen en eisen van opdrachtgevers, de toenemende risico’s zowel op het gebied van veiligheid als op het gebied van bedrijfscontinuïteit.

Bij de verschillende opdrachtgevers constateerde ik, dat incidenten verstrekkende gevolgen hadden of konden hebben op de bedrijfscontinuïteit. Risico’s werden onwaarschijnlijk geacht of de kans erop was te klein om maatregelen te nemen. Een overtuiging met zwaarwegende gevolgen, grote reorganisaties of zelfs faillissementen tot gevolg.

Ook de veiligheidsrisico’s veranderden door wet- en regelgeving en de maatschappelijke onrust als gevolg van bijvoorbeeld radicalisering of verharding van de maatschappij. Het gevoel van veiligheid en stabiliteit, maar ook de frequentie van de incidenten zijn onderhevig aan deze factoren. Opvallend hierbij is dat de gekozen veiligheidsoplossingen en/of de risicoprofielen van bedrijven niet of nauwelijks veranderden.

Een ervaring die mij intrigeerde en mijn nieuwsgierigheid aanwakkerde. Hoe kon dat ontstaan?  Was men niet doordrongen van de risico’s en de impact ervan? Uit eigen ervaring heb ik gezien dat veel ellende had kunnen worden voorkomen door het hebben van een gedegen Business Continuïteitsplan (BCP) en/of Security Beleidsplan (SBP).

Gedreven om het anders te doen en door de intrinsieke interesse voor de problematiek, wil ik mij met Company Solutions onderscheiden. Gevraagd en ongevraagd advies geven, toegevoegde waarde creëren door kennis en ervaringen te delen en door van elkaar te leren. Op deze wijze legt Company Solutions een gedegen fundament voor het partnership met haar opdrachtgevers.

Wie is Company Solutions?

Company Solutions staat synoniem voor een eerlijke en transparante dienstverlening. Met echte aandacht en zorg voor haar opdrachtgevers. Continue op zoek naar verbindingen met toegevoegde waarde voor haar relaties. Met gerichte aandacht om de dienstverlening te optimaliseren en af te stemmen op de veranderende omstandigheden en behoeften. Door haar modulair dienstverleningsmodel, levert Company Solutions dienstverlening op maat. Geen onnodige kosten, enkel wat je nodig hebt. Eerlijk en transparant.

Company Solutions is duurzaam, heeft oog voor het milieu en participeert in maatschappelijke projecten

Contact

Neem contact op voor meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.