Techniek in strijd tegen Corona

Lichaamstemperatuur meten met camera’s als hulpmiddel in strijd tegen Corona. De strijd tegen het Corona virus nadert haar piek. De focus is gericht op het verzorgen van de ernstig zieke mensen. En de besmetting pogen te beheersen, teneinde de druk op de zorg zoveel mogelijk te spreiden. Opdat kwetsbare doelgroepen zoveel mogelijk worden beschermd.

Aangezien sociale onthouding het advies is, werken en blijven wij zoveel mogelijk thuis. Ondanks het advies kan het soms niet anders en kunnen medewerkers niet thuiswerken. U neemt uw verantwoordelijkheid. U wilt uw medewerkers maximaal beschermen. Het geven en naleven van duidelijke instructies is belangrijk. Middels het bieden van voldoende beschermende middelen maakt u het verschil.

Lichaamstemperatuur met camera's meten

Op beeldscherm wordt de gemeten lichaamstemperatuur visueel weergegeven

Lichaamstemperatuur meten met camera’s

Met speciaal ontwikkelde thermische camera’s zijn wij in staat om een duidelijk overzicht te geven van de gemeten lichaamstemperatuur. Middels deze techniek meten wij de lichaamstemperatuur met camera’s op een snelle en veilige wijze. De gemeten temperatuur te hoog? Dan wordt u direct door een alarm geïnformeerd. Daardoor kunnen wij een selectie op mogelijke besmettingen maken. Het systeem heeft een meetbereik van 30° tot 45° en een nauwkeurigheid van 0,2°. Wil je weten hoe het werkt, klik dan hier.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 077-2340 212.  Stuurt u liever een bericht, klik dan hier.

Over Company Solutions

Company Solutions staat synoniem voor een eerlijke en transparante dienstverlening. Met echte aandacht en zorg voor haar opdrachtgevers en continue op zoek naar verbindingen. Daardoor creëren wij toegevoegde waarde voor onze relaties. Met gerichte aandacht om de dienstverlening te optimaliseren en af te stemmen op de veranderende omstandigheden en behoeften. Wij zijn erop gericht om dienstverlening op maat te leveren, door middel van ons modulair dienstverleningsmodel. Wij richten ons ondere ander op schoonmaak-, receptie- en beveiligingsdiensten. Eerlijk en transparant, zonder onnodige kosten. Company Solutions is duurzaam, heeft oog voor het milieu en participeert in maatschappelijke projecten.

 

Contact

Neem contact op voor meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.