Business &
Coaching
Solutions

Selecteer een van onze diensten hieronder voor meer info!

Business Solutions

Coaching Solutions

Training Solutions

Business Solutions

Business & coaching Solutions richten zich op het verrijken van kennis en vaardigheden van het individu of de onderneming. Business Solutions is op het begeleiden van organisaties gericht en biedt ondersteuning bij de bedrijfsvoering of procesoptimalisaties.

Organisatiebegeleiding kan natuurlijk ook in combinatie met een coachingstraject. Business Solutions biedt tijdelijke diensten gericht op het tijdelijk ondersteunen en/of ontzorgen van organisaties en ondernemers:

 1. Projectmanagement: projectmatige tijdelijke inzet van business consultants.
 2. Interim Management: Inzet ter vervanging bij ziekte of ter overbrugging bij vervanging van sleutelposities en/of (re-)organisatievraagstukken.
 3. Organisatiebegeleiding: ondersteuning bij bedrijfsvoering en procesoptimalisaties.
 4. Ondersteuning bij of verrichten van executive search opdrachten.

Coaching Solutions

Coaching Solutions is actief in de zakelijke markt en richt zich op het coachen, ontwikkelen en het ondersteunen van jou of je collega’s. Gericht op het ontwikkelen van je talenten, om zo jouw persoonlijke prestaties te maximaliseren. Het is meer om je te helpen leren, i.p.v. je te onderwijzen. Bij coaching lost de coach “niks” op, je leert uitdagingen zelf op te lossen.

 1. Een business coach helpt je om je doelen te bereiken, door je als ondernemer te laten groeien en je perspectief te verbreden en/of te veranderen. Business coaching richt zich op je technische vaardigheden, de trajecten zijn dan ook gericht op;
  1. Organisatiebegeleiding (bedrijfsvoering) gericht op het geven van management- en/of organisatieadvies gerelateerd aan de bedrijfsvoering
  2. Ondernemerscoach: coachen van ondernemers, directieleden, management en trainees
 2. Personal coaching: is gericht op de ontwikkeling van het individu, het leren ontwikkelen van je eigen talenten, inzicht creëren in de eigen sterke en zwakke punten, het versterken van het zelfvertrouwen en het verhogen van assertiviteit, persoonlijke effectiviteit en resultaatgerichtheid.

Coaching Solutions maakt gebruikt van 4 coachingsmiddelen om invulling te geven aan een coaching traject. Welk middel of combinatie van middelen zal worden toegepast, wordt altijd in overleg tussen jou en je coach vastgesteld. De 4 verschillende coachingsmiddelen zijn:

1 – F2F Coaching:
De traditionele vorm op basis van een persoonlijk gesprek

2 – Video coaching
Coaching op afstand en op basis van videomeeting

3 – Mail coaching
Coaching op basis van mail.

4 – Chat coaching
Coaching op basis van whatsapp

Training Solutions

Company Solutions is zich ervan bewust, dat het organiseren van veiligheid alleen niet altijd voldoende is. Het goed opleiden, trainen en oefenen van medewerkers is van groot belang voor een veilige en gastvrije omgeving en zorgt voor een gedegen basis van een professionele dienstverlening. Natuurlijk is het niet zo dat je van iedere medewerker een veiligheidsexpert moet maken, echter het creëren van het juiste bewustzijn, het aanreiken van de juiste handvatten en hen vertrouwd maken met hoe te handelen kan op cruciale momenten het verschil maken. Middels Training Solutions organiseren en faciliteren wij verschillende trainingen, onder andere;

 1.  – Veiligheidsbewustzijnsprogramma’s (VBT);
 2.  – Hospitality training uitgebreid met VBT;
 3.  – Bedrijfshulpverlening+ AED;

Contact

Neem contact op voor meer informatie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.